Les Franqueses, punt de trobada de bèsties i gegants de foc

Bèsties i gegants de foc de Catalunya es reuniran a les Franqueses el proper dissabte 15 de novembre.

El proper 15 de novembre, el grup de Diables Els Encendraires ha organitzat una trobada de bèsties i gegants de foc de Catalunya al municipi de les Franqueses. Gràcies a la col·laboració de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, serà un dissabte de diferents activitats.

Les bèsties i els gegants s’exposaran a la plaça de l’Espolsada des de les 17 fins a les 18.30 h. A aquesta hora hi haurà una mostra de tocs i tonades per part dels músics de les colles a la mateixa plaça, i a les set tocades començarà un cercavila per lluïr les bèsties i gegants amb balls i pirotècnia. Seguiran un recorregut per Corró d’Avall que anirà de la plaça de l’Espolsada a la plaça de l’Ajuntament, passant pel carrer de Sant Ponç, la carretera de Cànoves i la de Ribes, en el tram de la rambla.

A partir de les 21 h, tant colles com públic general podran compartir sopar davant de l’Ajuntament i així carregar forces pel concert de les onze de la nit, que és gratuït.

Font:  http://www.lesfranqueses.cat/actualitat/noticies/2014/11/05/les-franqueses-punt-de-trobada-de-besties-i-gegants-de-foc

II Trobada de bèsties-gegants de foc

 

Facebooktwitter

Leave a Reply