Memòria de la Sortida de Barcelona

Ei ei!!

Que no decaigui la cosa!

Molts de vosaltres, fidels lectors d’aquest espai, estàveu al cas de la sortida que va tenir lloc el passat dissabte dia 9 a Barcelona amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, i es va transmetre en un èxit de participació sense precedents (principalment perquè no hi havia precedents de sortides del Cabró per la Rambla i Plç Sant Jaume).

Van assistir les següents quantitats de persones:

3 Encendrots perfectament equipats per al que pogués passar, uns 10 o 12 musics amb escenari, micros i més micros que no sé que fan allà darrera porta’ls aquí al davant que faran més servei, unes quantes persones amb tratjo de diable en els papers de portadors del Cabró (que lo rule… diuen per aquí…) i botafocs i més, uns 20 acompanyants, logística, jaleo, gresca i xerinola i unes 5000 persones (+/- 5 o 6) exercint el seu dret a manifestar-se per unes condicions de treball més dignes i algun japo rialler que te unes dues gigues de fotos vàries del Cabró.

Els càlculs anteriors són aproximats i sempre segons l’organitzador de l’envent (la policia diu que eren 2 i l’oposició està de vacances).

La sortida va ser més o menys així:

Arribada, coca i cava, sortida per la porta gran, Rambla-C/Ferran-Pç Sant Jaume, manifestacions vàries, interpretació del nostre ja mundialment conegut i aclamat piromusical en dos actes, Pç Sant Jaume-C/Ferran-Rambla, entrada per la porta gran, entrepà de pernil i comiat general.

Les valoracions que s’anaven sentint sobre la marxa, i sempre passades pel filtre de la mala memòria i l’autocensura són:

-Guai
-Hi havia molta gent
-Doncs no m’esperava entrepà de pernil… està bo
-La nostre bèstia és la que més anima!
-Anima molt el Cabró i tal, però és la més petita…
-I la coordinació pirotècnia-música és de llarg la millor
-No le des kalimotxo a mi hijo!
-Y como estaba la plazaaa!??? Abarrotaaaaa!!
-A quina hora passa el següent tren?
-No veas el mari**** ese bailando samba a la entrada del Palau!

I més a menys això va ser tot. Es van treure algunes idees per a les properes sortides, que ja hi han ganes un altre cop!

I recordeu de deixar un comentari amb la vostre opinió de la sortida!

Fins aviat!

Salut i Foc!

Facebooktwitter

2 thoughts on “Memòria de la Sortida de Barcelona

  1. Ei!

    no està gens malament la memòria, potser s’haurà de retocar algun detall per poder presentar-la a final d’any (per exemple, no crec que acceptin els “****”, és millor dir les coses pel seu nom: era un pedazo de mmmmmmm brasileño, que de la turca que duia es pensava que encara era al sambodromo).

    I la propera sortida?

Leave a Reply