Memoria de la sortida de Carnestoltes

Ei!

Bon dilluns a tothom! Com vau acavar de passar el cap de setmana de Carnestoltes? La pluja crec que va esgarriar més de una comparsa, però si algú anava disfressat de granota, gripau o de garrí, segur que li va venir molt bé una mica d’atrezzo.

Com molts encara recordareu com si hagués estat avans d’ahir, la sortida de Carnestoltes va estar molt bé, i per als que se la van perdre (i de pas que serveixi d’acta), aquí va un recordatori:

Van assistir  casi tots els Encendrots, un bon nombre d’Encendraires, sàtires i el Cabró amb el seu seguici de grallers: en total 32 persones (13 Encendrots amb uns quants parents i familiars cadascun, 9 músics entre grallers i timbalers, 4 sàtires i 8 Encendraires en els papers de botafoc, gent del carro, Cabró i demès ocupacions imprescindibles per a tota sortida) que van gaudir de la rua mentre hi participaven activament. Només volem dir-vos a tots dues coses:

Gracies per la vostra col·laboració, i  l’any que ve hi haurà xocolatada per tothom o li calem foc al xiringuito!

La rua va tenir  lloc a Les Franqueses, amb sortida a Can Ganduixer i arribada al Pavelló de Les Franqueses. Pel camí es van realitzar dues cremades del Cabró i dels recent estrenats Encendrots (els vam treure de l’envoltori aquella mateixa tarde, i em sembla que ja no els podrem bescanviar. Per sort han sortit de bona qualitat…) que van fer dues carretillades.

Tota la rua, carretillades i cremades del Cabró van estar amenitzada per la qualitat sonora dels grallers i percussionistes, on es nota cada dia més les hores d’assaig i estudi que hi apliquen tant separada com conjuntament.

El final de la cercavila va tenir lloc al pàrquing del complex esportiu de Les Franqueses, on els representants de la colla de diables van realitzar dues figures d’extrema dificultat per part dels Encendrots, dues coreografies que van incloure acrobàcia i malabarismes amb foc per part de les Sàtires de Foc i un espectacular actuació piromusical coordinada entre els grallers/percussionistes i el nostre Cabró, tot i haver d’esperar una hora i sense xocolata (excepte els Cacaolats portats per unes desinteressades mares que passaven per allà). Som gent valenta i forjada a les batalles més dures.

I més o menys això va ser tot. Felicitar-vos de part de molta gent i agraïr-vos de part de més gent encara a tots els que vau assistir i a tots els que us vau quedar amb ganes de. I no patiu, que a la propera, més i millor!!!

Doncs rés més per ara i ens veiem a la propera sortida!

Salut i Foc

Facebooktwitter

5 thoughts on “Memoria de la sortida de Carnestoltes

 1. Bruno

  Hola!

  És cert que ho vam passar molt bé. Llàstima de l’espera al final… i que es va tirar poc foc, però bé una sortida de carnestoltes no és un correfoc… prepareu-vos per a Bellavista! tremolaràn tots els carrers!

  Bé, volia aprofitaro per enviar una forta abraçada (en nom meu i crec que en el de tots) i ànims a en Joan Requena, que ens va venir a desitjar molta sort abans de la sortida, i a recordar-nos que quan estigui recuperat, no hi haurà qui el pari! Recupera’t aviat!

  I apali, fins a la propera sortida!!!

  Bruno

 2. merchete

  Ànims Joan, esperem que et recuperis aviat…

  Felicitats als Encendrots que ho van fer molt, molt bé…

  Felicitats a les mares del cacaolat per pensar en tots…

  Felicitats a la colla Encendraires i tots els seus components, per una tarda freda però agradable

 3. hola !!!!
  volia felicitar a tots els nens , per el seu “estreno” el disabte ,van està genial tots (no es pasión de madre, ehhh), i moltisimes gracies a Bruno, per tot i per la paciecia que te amb ells , a Merche por “ese dedo milagroso “que todos le siguen, els de la música que toquen genial ………….. moltes felicitats a tots sou una colla fantastica.. Fins la propera.!!!!!

 4. Ei ei eeeiiiiiiiiiii!!!!!

  Crec que tots els encendraires estem molt i molt contents de veure que els petits han entrat amb ganes (es diu que n’hi ha que dormen amb la casaca posada, … s’ha d’estar sempre preparat!)

  A veure què tal ho fem els grans aquest dissabte!

 5. Anims joan, segur que la proxima ho cremem tot……. Felicitats al Brunako per la seva tasca Desinteresada i en general a tots els Encendraires, per liarla com sempre.
  Pero hem de recordar que el Carnaval no es territori correfoc, ja es veura quan juguem a casa……

  dissabte al balco de la generalitat

Leave a Reply