Sortida a St. Boi el dia dissabte 19 d’Abril

Ei ei ei!!!

19 d’Abril… 19 d’Abril…  però si és ja!!!!

Adjunto, així, en fred i sense anestèsia, el mail oficial que convoca a totes les tropes seguidores del Cabró de les Franqueses (desambigüació requerida) per al dia D a l’hora H+10′.
“ya esta todo confirmado para la salida del próximo 19 en Sant Boi.
seremos unas 40 personas (que pasote no).
la hora de quedada es a las : 16:00 en el local de diablos
sería lo suyo que todos estuviéramos ahí a esa hora, porque yo repartiré unos planos super fáciles de leer para ir, y aparte nos podremos repartir con el mínimo número posible de coches.
pa los que por una razón mu importante no puedan estar a esa hora hay que estar a las 18:00 en la plaza catalunya de Sant Boi. saber que eso empieza alrededor de las 20:00, así que ya lo sabéis to de to, os espero a tos los que me habéis dixo que venís y los que no habéis dixo na también espero que vengáis.
recuerdo para los lentillos: 19 de abril (sábado) a las 16:00 en el local de diablos.
Al que no le haya quedado del todo claro puede contestar al mail o llamarme para preguntar lo que haga falta, Jose Lechuga: 617.**.**.** [1] (abstenerse propuestas sexuales que tengo novia. )jejejje.”

[1]. El número de telèfon no és aquest (el seu només té dos asteriscs i un obelisc): ha estat modificat per comprovar si algú de vosaltres està tan despistat que prova de trucar. Per a aclariments puntuals, podeu fer servir qualsevol dels milers de mitjans de comunicació amb diables disponibles: comentaris al Bloc, mail, Flickr, trucar, tam-tam…

Doncs no queda res més a dir: ens veiem tots aquest dissabte, preparats per a una gresca que de ben segur que esdevindrà en un enfolliment col·lectiu!

Salut i foc!!!

Facebooktwitter

4 thoughts on “Sortida a St. Boi el dia dissabte 19 d’Abril

 1. Bruno

  Ostres!!!

  He estat dels primers en enterar-me d’aquesta informació tant útil i interessant perquè estic sindicat als feeds d’aquest bloc!!! Quina eina més útil!

  Bé, i després d’aquests instants d’auto bombo, passem a la part dura:

  Aquest bloc olora a verdet. S’actualitza cada mil anys i a més a més els continguts no em resulten gaire interessants (excepte aquest últim).

  Vull iniciar un debat regenerador, que aporti noves idees i que desterri tot el cutrísme i tota la caspa que hi ha enquistat pels racons d’aquest espai de tots.

  Proposo doncs, que aquest bloc tingui seccions més interessants per al públic en general, que sigui un goig de visitar, que tingui relats, humor, fotos, que estigui fet entre tots!!!

  Per un nou ordre Blocaire!!!
  Cridem tots junts!!!

  Però feia estona que no hi havia ningú al fil. Els seus crits revolucionaris es van anar atenuant lentament, fins a esdevenir quelcom menor que un bit.

  Bruno

 2. isma

  bruno dimision de bloggista.

  un poco de porno es lo que hace falta para este blogg ( a sido tu rei morcillo).

 3. merxete

  hombre una miaja soso si que es…

  será por que las noticias no tienen risión??
  será por que el bloggero oficial de actualizar copia los emilios??
  será por que no le pagamos un duro por el curro de actualizar?? Ojo, no pensamos pagar.

  por que será, será???

  por lo que pueda ser… GRITO POR ACTUALIZACIONES DE LA RISIÓN, NUEVAS SECCIONES…. Todo lo que se le ocurra al bloggero oficial Bru.

 4. queremos risión!! ya que en el flickr no la hay, ni aquí tampoco, porqué no probamos de hacer uno, gLande y libre, pero que valga la pena…

Leave a Reply